Silopi'de Hendekler Vatandaşı Mağdur Ediyor - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Hendekler Vatandaşı Mağdur Ediyor

Silopi\'de Hendekler Vatandaşı Mağdur Ediyor

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'nın şehir merkezlerindeki gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından güvenlik güçlerinin girememesi için mahallelerin girişine kazılan hendekler vatandaşları mağdur ediyor.

15.11.2014 14:21

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'nın şehir merkezlerindeki gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından güvenlik güçlerinin girememesi için mahallelerin girişine kazılan hendekler vatandaşları mağdur ediyor.

Silopi'de Karşıyaka, Şehit Harun Boy ve Başak Mahallerine güvenlik güçlerinin girişini engellemek amacıyla bir süre önce PKK'nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından kazılan hendekler vatandaşları mağdur ediyor. Vatandaşların araçlarının da geçişini engelleyen hendekler yüzünden, bir çok kişi, araçlarını evlerinden uzak noktalara park etmek zorunda kalıyor. Hendekler yüzünden hastalar için ambulanslar veya bir yangın sırasında itfaiye araçlarının bu sokaklara giremeyeceğini kaydeden vatandaşlar, hendeklerin kapatılmasını istiyor.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Hendekler Vatandaşı Mağdur Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement