Şimşek; Hocamızın Arkasındayız - Son Dakika
Güncel

Şimşek; Hocamızın Arkasındayız

Şimşek; Hocamızın Arkasındayız

PTT 1. Lig'de Boluspor maçı sonrası bir araya gelen Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu'na sahip çıktı.

29.02.2016 12:09

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da Kulüp başkanı Fethi Şimşek ve yöneticiler, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu'na sahip çıktı.

Futbolculara bir konuşma yapan Şimşek, çok şansız maçlar oynadıklarını ve talihsiz sonuçlar aldıklarını belirtirken, "Bizler yönetim kurulu olarak sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Çok iyi bir ekip olduğunuzu biliyoruz. Bundan sonra hiç bir maçı kaybetmeyeceğinize inanıyorum. Önümüzdeki haftada -n itibaren Galibiyetler serisine başlayacağız. Artık seri galibiyetler alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

'HOCA HİÇBİR YERE GİTMİYOR'

Başkan Şimşek, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu'nun takımın başında olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini ifade ederken, "Biz hocamıza sonsuz güveniyor ve inanıyoruz. Kamuoyunda dolaşan spekülasyonlara inanmayın. Sizler sadece maçlarınıza bakın. Yönetim kurulu olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Toplantıya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra, yönetim kurulundan İsmail Bağıban, Mithat Arhan, Halil Kızılelma, Şeyhmus Göçmez, Muhammed Kerem Şimşek, İbrahim Demirkan, Mehmet Büyükfırat, Şükrü Yüksel, Hasan Gülel de katıldı.

Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara seslenen başkan Şimşek, bu fotoğrafın galibiyet serileri hatırası olacağını söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şimşek; Hocamızın Arkasındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement