Sinop Emniyetinde Terfi Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Sinop Emniyetinde Terfi Heyecanı

Sinop Emniyetinde Terfi Heyecanı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden 10 Emniyet personeline düzenlenen törenle yeni rütbeleri takıldı.

09.07.2013 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden 10 Emniyet personeline düzenlenen törenle yeni rütbeleri takıldı.

Polisevi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından ikinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Rasim Çakır'ın açılış konuşmasıyla başlayan program Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'in konuşmasıyla devam etti. Terfi eden personele bundan sonraki görevlerinde başarılar dileyen Köşger, bu tür anların hayatın en güzel ve anlamlı dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. Köşger; "Bu tür anlar hayatın en güzel dönüm noktalarıdır. Mesleklerde terfi almak, kıdem almak da bunlardan birisidir. Sinop Emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarının uzun süren gayretli ve fedakar çalışmalarının sonucunda rütbelerini takmak üzere burada tören düzenleniyor. Bu tören öncelikle Türk Polis Teşkilatına hayırlar, uğurlar getirsin. Başarılarınızın mutluluğunuzun devamını diliyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin ise konuşmasında, zor ve yoğun çalışma koşulları altında mesai mefhumu gözetmeksizin gece ve gündüz çalışan emniyet mensuplarını kutlayarak, terfi eden personele başarılar diledi. Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından bir üst rütbeye terfi edilen 10 Emniyet personeline Vali Yavuz Selim Köşger ve programa katılan diğer protokol üyeleri ve personel eşleri tarafından alkışlarla rütbeleri takıldı. Törende ayrıca tayini çıkan diğer emniyet görevlilerine ise plaketleri takdim edildi. Program davetlileri verilen ikramlarla sona erdi.

Terfi törenine Belediye Başkanı Baki Ergül, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Eyüp Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ömür Uysal, Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay katıldı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinop Emniyetinde Terfi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement