Şirin Payzın'ı Şoka Sokan Cevap! - Son Dakika
Güncel

Şirin Payzın'ı Şoka Sokan Cevap!

O zaman gelin hep beraber dağa çıkalım!

25.02.2015 08:17  Güncelleme: 08:20

Meclis'te görüşmeleri devam eden "İç Güvenlik Yasa Tasarısı" tartışmaları CNN Türk ekranlarını da karıştırdı.

CNN 'deki "Ne Oluyor?" programında, konuklardan Can Atalay'ın darbeyi ve sokağı işaret etmesine ve Şirin Payzın'ın Şah Fırat operasyonunu Türkiye'nin defalarca yalanlamasına rağmen 'PYD ile birlikte gerçekleştirdiğini' söylemesi üzerine sinirlenen Star gazetesi yazarı Orhan Miroğlu'nun cevabı çok sert oldu.

NERDEN BİLİYORSUNUZ?

Şirin Payzın'a PYD'nin açıklamalarını çarpıtarak aktardığını söyleyen Miroğlu, "Siz soruyu sorarken peşinen bir işbirliğini dektere ediyorsunuz. Bu doğru birşey değil." dedi.

O ZAMAN GELİN HEP BERABER DAĞA ÇIKALIM

Şirin Payzın'ın Nevruz'da herkesi tutuklayacaklar mahiyetindeki sözlerine de cevap veren Miroğlu sözlerine şöyle devam etti: Sizin düşündüğünüz gibi olmayacak. Nevruz'da yüzbinlerce insan meydanda toplanacak. Öyle bir felaket tablosu çiziliyorki bu felaket tablosunda dağa çıkmaktan başka çare yok. O zaman gelin hep beraber dağa çıkalım. Sanki hiçbir şey konuşulamıyor bu ülkede hiç eleştiri yapılamıyor insaf ya...

ALAVERE DALAVERE KÜRT MEMED NÖBETE

Türkiye'deki sol güçlerin Kürtleri kendi AK Parti nefretleri üzerinden sokağa çekmek istediğini belirten Miroğlu; "Bu ülkede alavere dalavere Kürt Memed nöbete zihniyetine sinirlenmemek mümkün değil. Birdenbire bu memlekette binlerce insan böyle Kürtperver oldu. Bir anda...." dedi.

"İÇ SAVAŞ ÇIKACAKTI"

Gezi Parkı olayları ve 17-25 Aralık operasyonlarında hükümeti devirme hesaplarının yapıldığını; ancak başarılı olunamadığını söyleyen Miroğlu, Nevruz ile ilgili eleştirilere de karşı çıktı. Hiçbir yasal düzenleme sivil iradenin önüne set çekemez diye konuşan Miroğlu, 6-7 Ekim olaylarına ise HDP'nin sahip çıkmadığını iddia etti. Miroğlu, olayların bir kaç gün daha devam etmesi halinde ise ülkede iç savaşın çıkabileceğini söyledi.

Şirin Payzın\'ı Şoka Sokan Cevap!
Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Güncel Şirin Payzın'ı Şoka Sokan Cevap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement