Şırnak'taki Çatışma - Son Dakika
Güncel

Şırnak'taki Çatışma

Şırnak\'taki Çatışma

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Cevdet Deniz Özdemir'in cenazesi, Gaziantep'te toprağa verildi.

15.07.2012 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Cevdet Deniz Özdemir'in cenazesi, Gaziantep'te toprağa verildi.

Gaziantep'e getirilen Cevdet Deniz Özdemir'in cenazesi, baba evine götürüldükten sonra cenaze aracıyla Ulu Cami'ye getirildi. Cenaze aracından alınan tabut, bir süre askerlerin omuzlarında taşınarak katafalka konuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin öz geçmişi okundu.

Öğle namazının kılınışı sırasında camiye gelen 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, tabut başına gelerek ağlayan şehidin yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Şehidin kardeşi Ertuğrul Özdemir'in yanına gelen Tuğgeneral Güneş, "Ağlayarak, düşmanları sevindirmeyeceğiz" dedi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Tuğgeneral Güneş, şehidin babası Cuma Özdemir'e başsağlığı diledi.

Gaziantep Müftüsü Ahmet Bulut'un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, askerlerin omuzlarında top arabasına konuldu. Şehidin naaşı bir süre top arabasında taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Yeşilkent Mezarlığı'na götürüldü. Şehidin naaşının götürülmesi sırasında terör örgütü aleyhine kalabalık tarafından sloganlar atıldı.

Şehit Uzman Çavuş Özdemir, Yeşilkent Mezarlığı'ndaki Şehitlik'te toprağa verildi.

Törene şehidin ailesi ve yakınları, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Orhan Çiçek/Mehmet Öztaş

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'taki Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement