Şırnak Valisi İpek'ten BDP'li Belediyeye İadeyi Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şırnak Valisi İpek'ten BDP'li Belediyeye İadeyi Ziyaret

Şırnak Valisi İpek\'ten BDP\'li Belediyeye İadeyi Ziyaret

Şırnak'a atanan ve yaklaşık bir hafta önce göreve başlayan Vali Hasan İpek, BDP'li Belediye Başkanvekili Faik Saltan'a bugün iadeyi ziyarette bulundu.

03.09.2013 13:55  Güncelleme: 13:57

Son valiler kararnamesiyle Şırnak'a atanan ve yaklaşık bir hafta önce göreve başlayan Vali Hasan İpek, BDP'li Belediye Başkanvekili Faik Saltan'a bugün iadeyi ziyarette bulundu. Vali İpek, belediye binası önünde Başkanvekili Saltan, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile daire başkanları tarafından karşılandı.

Başkanvekili Saltan ile makamında bir süre görüşen Vali İpek, bir gazetecinin; 2004 yılında DTP'li Belediye Başkanı Ahmet Ertak'ı ziyaret ettiğini, o günden sonra ilk kez vali düzeyinde ilk kez bir devlet yetkilisinin bu jenerasyondan gelen belediyeyi ziyaret ettiğini hatırlatması üzerine, Benim öyle bir şeyim yok. Yeni gelmişim, başkan da bana gelmiş, ben de ona gelmişim. Bu normal bir olay. O dönemi bilmiyorum işin açıkçası, bir fikir belirtemeyeceğim. BDP de bu ülkenin legal bir partisidir. BDP'li belediye, CHP'li belediye, AK Parti'li belediye; hepsi Türkiye'nin legal partileri. Ben bu ziyarette bir abeslik görmüyorum işin doğrusu. Normal şeyler bunlar. Bunun dışında düşünülmesi abes bir şey. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kimliği taşıyoruz hepimiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Valisi İpek'ten BDP'li Belediyeye İadeyi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement