Şırnaklı Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

Şırnaklı Başarılı Öğrencilere Ödül

Şırnaklı Başarılı Öğrencilere Ödül

Şırnak Valisi İpek, Gürcistan'taki "8. Genç Mucitler Proje Olimpiyatı" ile Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın işbirliğiyle düzenlenen "Bu benim eserim" proje yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi Vali İpek: "Şırnak, son zamanlarda terör yerine eğitimdeki başarılarıyla anılmaya.

10.05.2014 16:12

Şırnak Valisi Hasan İpek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gerçekleştirilen "8. Genç Mucitler Proje Olimpiyatı" ile Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın işbirliğiyle düzenlenen "Bu Benim Eserim" proje yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Vali İpek, "8. Genç Mucitler Proje Olimpiyatı"nda dünya ikincisi olan Cizre Fen Lisesi öğrencisi Meryem Bayram ve "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında birinci olan Uludere Ballı Ortaokulu öğrencisi Zeynep Kaya'yı makamında kabul etti.

İpek, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere sürekli kendilerini geliştirmeleri ve bu başarılarla yetinmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Çözüm süreciyle Şırnak'ın eğitim ve diğer alanlardaki faaliyetlerle anılmaya başlandığını dile getiren İpek, "Şırnak, son zamanlarda terör yerine eğitimdeki başarılarıyla anılmaya başladı. Bundan dolayı gerçekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Şırnaklılar olarak çözüm sürecinin getirdiği güzel avantajları gayet iyi değerlendirdiklerini kaydeden İpek, Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a çözüm sürecini sağladığı için teşekkür etti.

Öğrenciler Bayram ve Kaya da elde ettikleri başarı dolayısıyla mutlu olduklarını belirterek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Vali İpek, öğrencileri Cumhuriyet altını ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnaklı Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement