Sistem Global Danışmanlık Üçüncü Ofisini Gaziantep'te Açtı - Son Dakika
Güncel

Sistem Global Danışmanlık Üçüncü Ofisini Gaziantep'te Açtı

Sistem Global Danışmanlık Üçüncü Ofisini Gaziantep\'te Açtı

Gaziantep iş dünyasının hazır bulunduğu etkinlikte, İletişim ve Yönetim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ yaptığı sunumla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

28.12.2013 11:57  Güncelleme: 13:52

Sistem Global Danışmanlık Ankara ve İstanbul'daki yapılanmasının ardından, 25 Aralık 2013 Çarşamba Günü Gaziantep Divan Otel'de gerçekleştirdiği bir etkinlikle Türkiye'deki üçüncü ofisini Gaziantep'te hizmete açtı. Gaziantep iş dünyasının geniş bir katılımla hazır bulunduğu etkinlikte, İletişim ve Yönetim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ'da ilgi çekici bir sunumla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Mali müşavirlik, hukuk, finans, bordrolama, vergi ve denetim gibi hizmetlerin yanı sıra; ARGE ve teknoloji odaklı devlet desteği, teşvik ve hibelerle ilgili danışmanlık çözümlerinde Türkiye'nin akla gelen ilk firmalarından biri olan Sistem Global Danışmanlık Türkiye'deki üçüncü ofisini Gaziantep'te açtı. Merger Finansal Danışmanlık ile yapılan iş ortaklığıyla faaliyete geçen Sistem Global Gaziantep ofisi, 25 Aralık 2013'te yapılan bir etkinlikle iş dünyasına tanıtıldı.

Gaziantep'in Türkiye ekonomisindeki önemine dikkat çeken Sistem Global Danışmanlık Kurucu Ortağı Hüseyin Karslıoğlu, "Gaziantep Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri. Tarihsel ve kültürel derinliği üst seviyede olan bir ilimiz. Bence o derinlik ve genetik kodlar sayesinde bugün sahip olduğu gelişmiş ekonomi ve sanayiye de sahip. Geleneksel ticaret anlayışını kaybetmeden modernize olmayı başaran, gelenekten kopmadan geleceğe yönelen şirketlerin başarısına ben kişisel olarak çok inanıyorum. Gaziantep bence bu yönüyle farklılaşıyor, bu sebeple büyüyor. Gaziantep'te 3 hedefimiz var. Gaziantepli kurumların faaliyetlerini daha verimli kılacak zemini ve stratejileri hazırlamakta destek ve yardımcı olmak. Bugüne dek hazırladığımız binlerce rapor ve kaynak, yarattığımız yüzlerce projeden edindiğimiz bilgiyi burada paylaşmak. Gaziantep'in inovasyon alanında gözle görülür bir ivme yakalamasında iş dünyasıyla birlikte rol almak."

Gaziantep Divan Oteli'nde gerçekleşen toplantıda özel bir sunum gerçekleştiren İletişim ve Yönetim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, "Gaziantep'in 2023 vizyonu için mazeret yok!" temalı sunumunda, iş dünyasına yenilikçilik ve rekabet anlamında çok önemli mesajlar verdi.

Dr. Şaban Kızıldağ'ın kendine özgü sunumuyla yer yer çok renkli görüntülere sahne olan toplantı, Gaziantep iş dünyasının katılımıyla devam eden bir yemekle sonlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sistem Global Danışmanlık Üçüncü Ofisini Gaziantep'te Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement