Sivas Milletvekillerinin Mazbata Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Sivas Milletvekillerinin Mazbata Heyecanı

Sivas Milletvekillerinin Mazbata Heyecanı

Sivas milletvekillerinin mazbata heyecanı SİVAS'ın 5 milletvekilinden 4'ü İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

12.06.2015 15:13

Sivas milletvekillerinin mazbata heyecanı

SİVAS'ın 5 milletvekilinden 4'ü İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Törene katılmayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın mazbatasını ise vekalet verdiği Ak Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin aldı.

Sivas Adliyesi konferans salonunda düzenlenen mazbata törenine, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) seçilen Celal Dağğez ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili seçilen Ali Akyıldız katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende daha sonra İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Güntaç Değer ve diğer yetkililer tarafından milletvekillerine mazbataları verildi. Törene katılmayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın mazbatasını ise vekalet verdiği AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin aldı. İlk kez bu dönem seçilen AK Partili Dursun, MHP'li Dağgez ve CHP'li Akyıldız'ın oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Yeni seçilen milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra aileleri ve yakınlarıyla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Milletvekillerinin Mazbata Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement