Sivas'ta Bıçakla Yaralama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sivas'ta Bıçakla Yaralama

Sivas\'ta Bıçakla Yaralama
17.07.2013 18:27

Bir markette kasiyer olarak çalışan kadın, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişi tarafından bıçakla yaralandı

Sivas'ta bir kadın, eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişi tarafından 9 yerinden bıçaklandı.

Seyrantepe Mahallesi'ndeki bir markette kasiyer olarak çalışan S.İ. (30) ile kadının eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen E.E. (36) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle markette tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından E.E, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla S.İ'yi yaraladı. Vücudunun değişik yerlerine 9 bıçak darbesi alan kadın, 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Numune Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen S.İ'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Market görevlilerince yakalanan E.E, polis ekiplerine teslim edildi. Şüpheli E.E'nin Sivas Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu sürüyor. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Bıçakla Yaralama - Son Dakika


Advertisement