Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Hedefimize Ulaşacağız - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Hedefimize Ulaşacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Hedefimize ulaşacağızSivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, pazar günü oynayacakları Bandırmaspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, İnşallah bu maçı kazanıp hedefimize ulaşacağız. Biz bütün maçlarımızı kazanırsak bu gruptan birinci çıkıyoruz dedi.

05.05.2017 16:39

Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Hedefimize ulaşacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, pazar günü oynayacakları Bandırmaspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, İnşallah bu maçı kazanıp hedefimize ulaşacağız. Biz bütün maçlarımızı kazanırsak bu gruptan birinci çıkıyoruz dedi.

Karşıyaka Mahallesi'ndeki mesire alanında Sivasspor Hatıra Ormanı oluşturuldu. Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kulüp Başkan Vekili Erdal Sarılar ve Sivassporlu futbolcular ile çok sayıda öğrenci alana gelerek yaklaşık 250 çam fidanını toprakla buluşturdu. Fidan dikimi sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan oyuncu John Boye, Bir fidan dikme hatırası oldu. İlerde de ben buradan gittiğimde hatırlayacaklar ki ben burada bir fidan diktim. O ağaç da büyüyecek inşallah ve herkes de beni bilecek, unutmayacak dedi. Teknik direktör Aybaba da bugünün kendileri için özel bir gün olduğunu belirterek, Orman bir ülkenin yaşanabilir en büyük değerlerinden biridir. Böyle kutsal görevi yerine getirdiğimiz için ben ve oyuncularım çok mutluyuz. Adı da Sivasspor Hatıra Ormanı olunca daha da çok mutlu olduk. İnşallah hedefimize olan mesafemiz daha kısalır. O zaman bir tane de şampiyonluk ormanı yapacağız. Sivasspor'a gönül veren, Sivas'ta yaşayan herkesi de bütün etkinliklere katılmaya bekliyorum dedi.

MAÇI KAZANIP HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Aybaba, pazar günü Bandırmaspor'la oynayacakları maçın da çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi Her maçı farklı düşünüyoruz. Önümüzdeki pazar günü maçımız var, çok önemli. Kazanacaksınız ki daha önce kazandıklarınız değer kazansın, hedefe biraz daha yaklaşın. Bu anlamda oyuncularımızın birlikte hareket etme özelliği çok gelişti. İnşallah bu maçı da kazanıp hedefimize ulaşacağız. Biz hep kendi maçımıza bakıyoruz. Kendi maçımızı yorumlayarak gitmeye devam ediyoruz. Çünkü biz bütün maçlarımızı kazanırsak bu gruptan birinci çıkıyoruz.

Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Hedefimize Ulaşacağız
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Hedefimize Ulaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement