Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: "Hedefimize Ulaşacağız" - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: "Hedefimize Ulaşacağız"

Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: "Hedefimize Ulaşacağız"

SİVASSPOR teknik direktörü Samet Aybaba, pazar günü oynayacakları Bandırmaspor müsabakasının çok önemli olduğunu belirtt, "İnşallah bu maçı kazanacağız, sonunda da hedefimize ulaşacağız" dedi.

05.05.2017 16:47

SİVASSPOR teknik direktörü Samet Aybaba, pazar günü oynayacakları Bandırmaspor müsabakasının çok önemli olduğunu belirtt, "İnşallah bu maçı kazanacağız,  sonunda da hedefimize ulaşacağız" dedi.

Samet Aybaba, Kulüp Başkan Vekili Erdal Sarılar ve Sivassporlu futbolcular ile çok sayıda öğrenci, Karşıyaka Mahallesi'ndeki mesire alanında Sivasspor Hatıra Ormanı'na 250 çam fidanı dikti. Bu arada açıklamada bulunan Sivassporlu John Boye, "Bir fidan dikme hatırası oldu. İlerde de ben buradan gittiğimde hatırlayacak. O ağaç da büyüyecek ve herkes de beni unutmayacak" diye konuştu. Samet Aybaba ise  bugünün kendileri için özel bir gün olduğunu belirtti,  "Adı da Sivasspor Hatıra Ormanı olunca daha da çok mutlu olduk. İnşallah hedefimize olan mesafemiz daha kısalır. O zaman bir tane de şampiyonluk ormanı yapacağız. Sivasspor'a gönül veren, Sivas'ta yaşayan herkesi de bütün etkinliklere katılmaya bekliyorum" dedi. Samet Aybaba, pazar günü Bandırmaspor'la oynayacakları maçın da çok önemli olduğunu hatırlatırken de şunları söyledi:

"Her maçı farklı düşünüyoruz. Önümüzdeki pazar günü maçımız var, çok önemli. Kazanacaksınız ki daha önce kazandıklarınız değer kazansın, hedefe biraz daha yaklaşın. Bu anlamda oyuncularımızın birlikte hareket etme özelliği çok gelişti. İnşallah bu maçı da kazanıp hedefimize ulaşacağız. Biz hep kendi maçımıza bakıyoruz. Kendi maçımızı yorumlayarak gitmeye devam ediyoruz. Çünkü biz bütün maçlarımızı kazanırsak bu gruptan birinci çıkacağımıza inanıyoruz."

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: 'Hedefimize Ulaşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement