Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Belediye Başkanı Selçuk Kurt'u ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Belediye Başkanı Selçuk Kurt'u ziyaret etti

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Belediye Başkanı Selçuk Kurt\'u ziyaret etti

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Selçuk Kurt'u ziyaret etti. Yıldız, Başkan Kurt'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki günlerde yapacakları ortak projeleri değerlendireceklerini belirtti. Başkan Kurt ise esnafların ilçenin lokomotifi olduğunu ve belediye olarak her zaman yardımcı olacaklarını ifade etti.

17.04.2024 09:59

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Belediye Başkanı seçilen Selçuk Kurt'a ziyarette bulundu.

Yıldız, yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kurt'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Başkan Kurt'un esnaflıktan geldiği için sıkıntıları bildiğini ifade eden Yıldız, "Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelip yapacağımız ortak projelerimizi değerlendireceğiz." dedi.

İlçe ve beldelerde esnaflık yapmanın zor olduğuna değinen Başkan Kurt da "Esnaf, vatandaşların parası olsun olmasın, ihtiyaçlarını gören kişilerdir. Esnaf arkadaşlarımız ilçemizin lokomotifidir. Bizler de belediye olarak esnaf arkadaşlarımıza imkanlarımız dahilinde her zaman yardımcı olacağız. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Belediye Başkanı Selçuk Kurt'u ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement