Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Öldürdü

Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Öldürdü
18.06.2013 22:14  Güncelleme: 11:39

Antalya Kumluca da çıkan kavgada, 47 yaşındaki R.A., 50 yaşındaki Mehmet Çalışkan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, 47 yaşındaki R.A., 50 yaşındaki Mehmet Çalışkan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Mavikent Beldesi Karaöz Mahallesi Siteler Sokak'ta meydana geldi. Bir süt firmasında kamyonetiyle pazarlamacı olarak çalışan Mehmet Çalışkan, bugün Siteler Sokak'ta daha önceden tanıdığı R.A. ile karşılaştı. Bir süre konuşan ikili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.A., aynı sokakta park halinde bulunan 07 VCR 99 plakalı otomobilindeki pompalı tüfeği alarak Mehmet Çalışkan'a 7 el ateş etti. R.A.'nın tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Çalışkan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından aracıyla kaçan R.A., jandarma ekipleri tarafından kısa süre sonra Mavikent Beldesi Aktaş mevkisinde yakalandı. R.A. sorgulanmak üzere Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, Çalışkan'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Antalya/ Kumluca

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Öldürdü - Son Dakika


Advertisement