GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Olgan Bekar ve beraberindeki heyetin okulu incelemesi
Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Olgan Bekar ile röportaj Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Olgan Bekar, Somali hükümetinin faaliyetlerini durdurma kararı aldığı Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) bağlantılı okulları eylül ayı başında açmayı planladıklarını söyledi.
AA muhabirine konuşan Bekar, FETÖ'ye bağlı okulları, yeniden yapılandırma çalışması tamamlandıktan sonra 3 Eylül'de hizmete açmayı umut ettiklerini belirtti.
Somali Eğitim Bakanlığı ile imzalanacak anlaşma gereğince bu okulların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından idare edileceğini ifade eden Bekar, "Bu okullarda bundan böyle kaliteli eğitim hizmeti verilecek." dedi.
Son Dakika › Güncel › Somali'de Fetö'ye Bağlı Okulların Faaliyetlerinin Durdurulması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?