Son Sıradan Lidere Farklı Tarife - Son Dakika
Güncel

Son Sıradan Lidere Farklı Tarife

Son Sıradan Lidere Farklı Tarife

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi Ege Grubu'nun son sırada yer alan mütevazi takımı Menemen sezon şampiyonluğunu büyük ölçüde garantileyen lider Didim'i farklı yendi.

13.03.2018 14:45

Zekeriya Kölsün, Berkan Tokat, Fatih Atik hakem üçlüsünün yönettiği müsabaka 10 Mart 2018 Cumartesi Günü saat 13.00'te zeminiyle pek çok stadı özendirecek nitelikteki Emiralem Sahası'nda oynandı. Bazı oyuncularını sakatlıkları nedeniyle oyuna sürmemesinin yanısıra puan durumundaki rahatlık nedeniyle lig başından beri oynama şansı bulamayan oyunculara da kadroda yer veren Didim karşısındagününde ve çok iyi bir Menemen takımı buldu.

Baştan sona oyun ve hücum üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi ilk yarıyı Hakan'ın golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda tempoyu dahada yükselten Menemen Tolga, Rahmi ve Taner'le üç gol daha bularak skoru 4-0'a taşıdı. Özellikle sol kanattan ataklar geliştirerek gol arayan Didim ise istediği sayıyı bir türkü yapamadı. Didim kazandığı bir penaltıyı'da Şükrü Kundakçı'yla direğe nişanlayarak kullanamadı.

Skoru bir yana bırakan Menemen maç sonrasında rakibini Emiralem Tesisleri'nde ağırlayarak alkışlandı.

Didim Masterler Antrenörü Ali Rıza Gürbüz; asıl kadrodan pek çok eksikle oynamalarının mazeret olmadığını, Menemen'in bu gün futboluyla galibiyeti hak ettiğini belirtti. Gürbüz; "Menemen'i kutluyorum. Bizi faklı yendiler. Onlara helal olsun. Güzel bir havada, dostluk ortamında, sakatlıksız, kartsız güzel bir maç oynadık."dedi.

Menemen antrenörü Fikret Uzun'da bu yıl katıldıkları ligde prensiplerinin gelen tüm takımlara en iyi misafirperverliği göstermek olduğunu söyledi. Uzun; " Sevgi, saygı, hoşgörü maçlarda ön plana taşıdığımız ana unsurlar. Bu önceliklerle maçlara çıkıyoruz. Didimli arkadaşlarımızın orda bize gösterdiği yakınlığı biz de kendilerine göstermeye çalışıyoruz. Her rakibin birbiriyle böyle olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Son Sıradan Lidere Farklı Tarife - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement