Spor Tır'ı Çanakkale'de - Son Dakika
Güncel

Spor Tır'ı Çanakkale'de

Spor Tır\'ı Çanakkale\'de

Çanakkale, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi doğrultusunda illeri dolaşan 'Spor TIR'ını ağırladı.

12.04.2013 13:36

Çanakkale, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi doğrultusunda illeri dolaşan 'Spor TIR'ını ağırladı. Gençler, gün boyu spor yaparak kamuoyuna 'spor yapın' mesajı verdi.

Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yönlendirilen projede, Türkiye'yi karış karış dolaşan Spor TIR'ının yeni durağı Çanakkale oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan spor alanları gençlerle doldu. Çanakkale Vali Yardımcıları Alper Faruk Güngör, Hüseyin Kulözü ve Cemal Yıldızer, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Ali Sürücü ile İl Milli Müdürü Dr. Şaban Karataş, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Spor TIR'ını ziyaret etti. Türk sporcuların elde ettiği başarıları anlatan fotoğraf ve kazanılan kupalardan oluşan sergiyi gezen protokol üyeleri, ardından da sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhuriyet Meydanı'na kurulan mini futbol ve basketbol sahaları ile tenis kortunda gençler gün boyu spor yapmanın keyfine vardı. Kamuoyuna ise 'spor yapın' mesajı verildi. Çanakkaleli tekvandocular ise alanda mini bir gösteri sundu.

Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör, "Spor TIR'ını ilimizde misafir etmekten onur duyuyoruz. Spor TIR'ı, çocuklarımızın, gençlerimizin spor konusunda ufuklarının açılması, onlara tarihten güzel örnekler vermek için burada. TIR'ı gezerken geçmişten çok güzel kareler, resimler gördük" dedi. Spor TIR'ı yarın Bursa'ya gidecek.

BG, EK(AÖ/BT) - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Tır'ı Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement