Su üzerinde yapılan gösteride Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Su üzerinde yapılan gösteride Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı

05.10.2020 11:05  Güncelleme: 11:55

Su üzerinde yapılan gösteride Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı Erzurum'un Uzundere İlçesine bağlı olan Tortum gölünde gerçekleştirilen 'Palandöken'den Uzundere'ye 1. Ulusal Doğa ve Su Sporları' Festivalinde, Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı.

Su üzerinde yapılan gösteride Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı

ERZURUM - Erzurum'un Uzundere İlçesine bağlı olan Tortum gölünde gerçekleştirilen 'Palandöken'den Uzundere'ye 1. Ulusal Doğa ve Su Sporları' Festivalinde, Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı. İzleyicilerin kameralarına yansıyan bayraklı gösteri güzel görüntüler oluşturdu.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde düzenlenen 'Palandöken'den Uzundere'ye 1. Ulusal Doğa ve Su Sporları' Festivalinde, su üzerinde gösteri yapan bir vatandaş Azerbaycan ve Türk bayrağı açtı. Kenarda gösteriyi İzlen vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan bayraklı gösteri güzel görüntüler oluşturdu. Gerçekleşen festivalde bayrak açılarak Azerbaycan'a destek mesajları gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su üzerinde yapılan gösteride Azerbaycan ve Türk bayrağı açıldı - Son Dakika


Advertisement