Sulama Kanalında Tehlikeli Serinlik - Son Dakika
Güncel

Sulama Kanalında Tehlikeli Serinlik

Sulama Kanalında Tehlikeli Serinlik

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden Şanlıurfa'da, 40 dereceye yaklaşan sıcak havada serinlemek isteyen çocuklar, kanal ve havuzlarda serinlemeye çalışıyor

21.06.2013 14:28

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden Şanlıurfa'da, 40 dereceye yaklaşan sıcak havada serinlemek isteyen çocuklar, kanal ve havuzlarda yüzüyor.

Sıcak havalardan bunalan bazı vatandaşlar, park bahçe gibi alanlarda vakit geçirmeye çalışırken, köylerdeki bazı çocuklar da yapılan tüm uyarılara ve tehlikeye rağmen sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalışıyor.

Alınan önlemlere rağmen kanal üzerindeki bağlantı köprülerinin korkuluklarını tramplen gibi kullanan çocuklar, tehlikeye aldırmadan kanala taklalar atarak giriyor.

Serinlemek için günlerinin büyük bir kısmını buralarda geçirdiklerini ifade eden çocuklar, yüzmeyi de buradaki bulunan küçük kanallarda  öğrendiklerini, daha sonra da kısmen daha büyük kanallarda yüzmeye başladıklarını söyledi.

Kent merkezinde ise çocuklar Şanlıurfa Belediyesi tarafından farklı mahallelerde yaptırılan ücretsiz havuzlarda yüzerek serinlemeye çalışıyor. Kendilerine böyle bir imkan verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden çocuklar, havuzların sayısının arttırılmasını istiyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sulama Kanalında Tehlikeli Serinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement