Sultangazi'de Cinayet - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de Cinayet

Sultangazi\'de Cinayet

Sultangazi'de 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler, evde kimsenin olmadığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürüldü.

20.02.2012 20:02  Güncelleme: 07:56

Sultangazi'de 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler, evde kimsenin olmadığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürüldü. Telefonlara cevap vermemesi üzerine erkek kardeşinin eve gelmesiyle ortaya çıkan korkunç cinayeti aydınlatmak için polis, Aygüler'in ilişkilerini mercek altına aldı.

5 yıl önce evlendiği eşinden 1.5 yıl önce boşanan bir çocuk annesi Nilüfer Aygüler, Sultangazi O Caddesi Sultankent Sitesi 12'nci Blok 5 numarada yaşayan ailesiyle birlikte oturmaya başladı. İki hafta önce, çalıştığı özel firmasından ayrılan Nilüfer Aygüler, sabah saatlerinde evdekilerin işe gitmesiyle yalnız kaldı. Annesi Vahide Aygüler ile birlikte bir konfeksiyon atölyesinde çalışan kız kardeşi Fatma, iddialara göre öğle saatlerine doğru merak ettiği ablası Nilüfer'i telefonla aradı. Nilüfer'in telefonları açmaması üzerine şüphelenen erkek kardeşi Ercan Aygüler, ablasını kontrol etmek için eve geldi. Anahtarıyla evin kapısını açan Ercan Aygüler, ablası Nilüfer'in holde kanlar içinde yatan cesediyle karşılaştı. Şoka giren Ercan Aygüler, telefonla ailesi ve polise haber verdi. Acı haber üzerine gelen anne ve kız kardeş sinir krizleri geçirdi. Anne ve kızı olay yerine gelen ambulansa alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı.

KAPIDA ZORLAMA YOK

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı ilk incelemede, apartman dairesinin kapısında bir zorlama olmadığını tespit etti. Cesette yapılan incelemede Nilüfer Aygüler'in boğazının bıçakla kesildiği tespit edilirken, vücudunun çeşitli yerinde de çok sayıda bıçak yarası olduğu belirlendi.

Nilüfer Aygüler'in 1.5 yıl önce boşandığı eşi Sezer Cebeci ile hiçbir sorunu olmadığı ve 3 yaşındaki çocukları Efe'nin velayetinin babasında olduğu belirtildi.

Polis, cinayeti aydınlatmak için çalışmalara başlarken, katilin Nilüfer Aygüler'in tanıdığı biri olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Emniyet güçleri, genç kadının sanal dünyasını ve ilişkilerini mercek altına aldı.

Yapılan incelemelerin ardından Nilüfer Aygüler'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement