Şüpheli Valizden Kitap ve Pos Makinesi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şüpheli Valizden Kitap ve Pos Makinesi Çıktı

Şüpheli Valizden Kitap ve Pos Makinesi Çıktı

Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde unutulan şüpheli valiz bomba paniğine neden oldu.

06.07.2012 09:54

Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde unutulan şüpheli valiz bomba paniğine neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan valizden çeşitli kitaplar ile pos makinesi çıktı.

Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde unutulan valizi görenler, bomba şüphesiyle '155 Polis İmdat' hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Belediye Caddesi'ni trafiğe kapattı. Yoldan geçen turistler ve cadde üzerindeki evlerde oturanlar balkonlardan çalışmayı izledi. Özel kıyafetini giyinen bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan valizden çeşitli kitaplar ve banka pos makinesi çıktı.

İncelemek üzere valize el koyan polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şüpheli Valizden Kitap ve Pos Makinesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement