Suriye'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Suriye'ye Yardım Kampanyası

Suriye\'ye Yardım Kampanyası

Gaziantep'te kamu ve sivil toplum kuruluşları tarafından "Suriye için kardeşlik zamanı, kardeşine sahip çık ve onlar çok üşüyorlar" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

08.01.2014 17:15

Gaziantep'te kamu ve sivil toplum kuruluşları tarafından  "Suriye için kardeşlik zamanı, kardeşine sahip çık ve onlar çok üşüyorlar" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Bülbülzade Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, son zamanlarda artan soğuk hava nedeniyle Suriye'de donarak ölenlerin sayısının artış göstermesi üzerine, kentteki kamu ve sivil toplum kuruluşları harekete geçti.

Bülbülzade Vakfı, İyilik-Der, Fidan Eğitim Sosyal Sağlık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bilim Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Şehreküstü İlim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bir araya gelerek başlattığı kampanyaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şehitkamil ve Şahinbey belediyeleri de destek verdi.

Kampanyanın 26 Ocak'a kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kampanya süresince dernek merkezlerinde, belediyelere ait sosyal tesislerde ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda battaniye, yatak, yorgan, ayakkabı, bot ve kışlık kıyafet toplanacak. Toplanan yardımlar kampanya bitiminin ardından İyilik-Der aracılıyla Suriye'ye gönderilecek. Kampanyaya nakit olarak bağış yapmak isteyen hayırseverler cep telefonları aracılığıyla bağışta bulunabilirler."

Yardımların Gaziantep'teki tüm ilkokul, ortaokul ve liselere de ulaştırılabileceği bildirildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement