Suriyeli Aileye Harran Kaymakamlığı Sahip Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriyeli Aileye Harran Kaymakamlığı Sahip Çıktı

Suriyeli Aileye Harran Kaymakamlığı Sahip Çıktı
26.10.2013 10:38

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçan bir aileye kaymakamlık sahip çıktı.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçan bir aileye kaymakamlık sahip çıktı.

İç savaş dolayısıyla 3 ay önce Suriye'nin Rakka kentinden Harran'a gelen Suriyeli aileye, Harran Kaymakamlığı yardım elini uzattı.

Kaçtıkları esnada Esed güçleri tarafından atılan mermilerden biri 5 yaşındaki oğlunun sırtına isabet eden ve oğlu felç olan Suriyeli baba Süleyman El Mehmed, o kabusu bir daha yaşamamak için çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye geldiklerini ve yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi.

Harran'ın Tahılalan köyünde kalan aileye, kaymakamlık tarafından gıda, giyim ve ev eşyası gönderilerek yardımda bulunuldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Aileye Harran Kaymakamlığı Sahip Çıktı - Son Dakika


Advertisement