Suriyeli Baba, Boğulma Tehlikesi Geçiren 2 Oğlu ve Yeğenini Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Baba, Boğulma Tehlikesi Geçiren 2 Oğlu ve Yeğenini Kurtardı

Suriyeli Baba, Boğulma Tehlikesi Geçiren 2 Oğlu ve Yeğenini Kurtardı

Zonguldak'ta, deniz kenarında yürüyen 2'si kardeş Suriye'li 3 çocuk, dalgalara kapılarak açığa sürüklendiği sırada babaları tarafından son anda kurtarıldı.

23.07.2015 20:44  Güncelleme: 21:22

Zonguldak'ta, Kozlu sahil yolunun alt tarafında bulunan deniz kenarında yürüyen 2'si kardeş Suriye'li 3 çocuk, dalgalara kapılarak açığa sürüklendiği sırada babaları tarafından son anda kurtarıldı.

ÇOCUKLARI BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARDI

Zonguldak Kozlu sahil yolunun alt tarafında bulunan deniz kenarında oynayan 9 yaşındaki Abdullatif Matar, aynı yaştaki Muhammet Halabı ve 12 yaşındaki Mahir Halabı'ya dalga vurdu. Dalganın etkisiyle 3 Suriye'li çocuk açığa sürüklenmeye başladı. Bu sırada yanlarında bulunan 36 yaşındaki Muhaiettin Halabı, oğulları Mahır ve Muhammet Halabı ile yeğeni Abdullatif Matar'ı çevredeki vatandaşların yardımıyla boğulmaktan kurtardı.

İLK MÜDAHALEYİ SAĞLIK GÖREVLİLERİ YAPTI

Sağlık görevlileri, çocukları ve yeğenini kurtarırken yorgun düşen Muhaiettin Halabı ile 3 çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulanslarla Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan 4 Suriye'linin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Baba, Boğulma Tehlikesi Geçiren 2 Oğlu ve Yeğenini Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement