Suruç Gençlikspor'a Maddi Destek - Son Dakika
Güncel

Suruç Gençlikspor'a Maddi Destek

Suruç Gençlikspor\'a Maddi Destek

Bal Ligi'nde mücadele eden Suruç Gençlikspor'a Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 15 bin lira kaynak aktarımı yapıldı.

07.12.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı sporda Suruç'un tek temsilcisi olan Suruç Gençlikspor'a maddi kaynak aktarımını onaydı.

Kulüp adına açıklamada bulunan Yönetici Mustafa Yüksel"Takımımız Şanlıurfaspor'dan sonra bal liginde yer alan iki takımdan biri. Kulüp idare etmek çok zor bir görev ancak bu görevi tek başımıza üstlenmemiz zaman zaman sıkıntıları da beraberinde getiriyor. En büyük sıkıntımız maddiyattı. Ancak spora duyarlılığı ile bilinen Şanlıurfa Miletvekilmiz Sayın Abdülkerim Gök'e bizlere destek olması yönünde bir talepte bulunduk. Sağolsunlar oda bu talebimizi geri çevirmeyerek kısa zaman zarfında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı İle görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler olumlu sonuç verdi ve kulübümüze 15 bin lira para aktarılmasını sağladı kulübümüz ve Suruçlu sporseverler adına sayın vekilimize teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçede sporun gelişmesi için kaymakam Abdullah Çiftçi'nin de büyük desteklerini gördüklerini de sözlerine ekleyen Yüksel, "Ne zaman gitsek kaymakamlık kapısını bizlere sonuna kadar açıyor. Kaymakamımız Çiftçi'ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Suruçlu iş adamı aynı zamanda Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Sayın Fethi Şimşek, yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarında takımı ziyaret ediyor. Şimşek te her zaman maddi olarak desteklerini sürdürüyor kendisine de teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Bal Ligi'nde mücadele eden Suruç Gençlikspor önümüzdeki hafta Adıyaman deplasmanında Adıyaman İl Özel İdare sporla karşılaşacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Suruç Gençlikspor'a Maddi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement