Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu 'Tulsa King' dizisi TV+'ta yayınlanacak - Son Dakika
Güncel

Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu 'Tulsa King' dizisi TV+'ta yayınlanacak

Sylvester Stallone\'un başrolünde olduğu \'Tulsa King\' dizisi TV+\'ta yayınlanacak

Paramount yapımı 'Tulsa King' dizisi, 12 Ekim'den itibaren Türkiye'de sadece TV+'ta yayınlanacak. Ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu suç draması, New York'lu bir mafya babası olan Dwight 'The General' Manfredi'nin hikayesini anlatıyor. Dizi, her hafta iki yeni bölümle TV+'ta izleyicilerle buluşacak.

09.10.2023 12:52

Paramount yapımı Sylvester Stallone'un başrolünde  olduğu 'Tulsa King' dizisi, 12 Ekim'den itibaren Türkiye'de TV+'ta yayınlanacak.

Platformdan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TV+, dünya genelinde beğeniyle izlenen yapımları ekran tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ekim ayında da dizi, film, spor, belgesel, çocuk gibi farklı kategorilerdeki içerikler TV+ ekranlarına geliyor. Bu ay dizi kategorisinde öne çıkan yapımlar arasında 'Tulsa King' yer alıyor. Ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un aynı zamanda ilk dizisi olan 'Tulsa King', 10 bölümlük ilk sezonuyla Türkiye'de TV+'ta yayınlanacak.

"Başrolünde Sylvester Stallone'un oynadığı bir suç draması olan Paramount yapımı Tulsa King, New York'lu bir mafya babası olan Dwight The General Manfredi (Stallone) üzerine yoğunlaşıyor. 25 yıllık esaretten sonra hapishaneden çıkan The General, patronu tarafından iş kurması için Tulsa'ya sürgün ediliyor. Bu mafya ailesinin çıkarlarını gözetmeyeceğini fark eden Dwight, kendi suç ekibini kurmaya başlıyor. Yapımcılığını The Sopranos ve Boardwalk Empire gibi suç dramalarının başarılı ismi Terence Winter'ın üstlendiği dizinin yaratıcısı ise Taylor Sheridan."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu 'Tulsa King' dizisi TV+'ta yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement