"CHP'nin Bayrağını Kocaeli'ne Dikeceğiz" - Son Dakika
Güncel

"CHP'nin Bayrağını Kocaeli'ne Dikeceğiz"

"CHP\'nin Bayrağını Kocaeli\'ne Dikeceğiz"

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Gebze'de sandık görevlileriyle bir araya geldiği toplantıda iddialı konuştu.

10.03.2014 14:48  Güncelleme: 14:57

Gebze Bostan Düğün Salonunda sandık görevlileriyle yapılan toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı yakup Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar ve partili sandık görevlileri katıldı. Tahsin Tarhan konuşmasında Gebzeliliğe vurgu yaparak," Bende bu kentin çocuğuyum . Ben mücadele ederek buraya geldi. Tamirci çırağıyken ben çalıştım. Sizin aranızda yaşadım. Sizinle birlikte büyüdüm. Kendim başardım, şimdi de çocuklarımız için mücadele ediyorum. Çocuklar iyi bir yaşam sürsün, okusunlar diye mücadele ediyorum. Sefa Sirmen İzmit'i aldı, GölcükTuran Dumlu almış, salon tıklım tıklım doluydu. Gebze'yi de alacağız" dedi.

BAYRAĞI DİKECEĞİZ!

Tarhan sözlerinin devamında ise, "Artık büyük yetkiler Büyükşehir'in yetkisinde. Eğer biz 2B'leri, orman arazilerini, kentsel dönüşümü çözeceksek Büyükşehir'i almalıyız. Her mahalleye otobüs konulacaksa, çocuklarınızı okutmak için büyükşehiri de almak gerekiyor. Ben size söz veriyorum. Hayatımda başarısızlığım yok. Ben Büyükşehir'i alacağım sizde sandıklara sahip çıkacaksınız. Sandıklar çok önemli. Biliyorsunuz yürütmenin başı bunlar. Özellikle bu seçim her şeyi yapacaklar. 25 yaşındaki çocuklar milyon dolarlarla oynuyorlar, sizin çocuklarınız asgari ücretle yaşamını sürdürüyor. Bu yüzde sandıklara sahip çıkacaksınız, bizde CHP'nin bayrağını Kocaeli'ne dikeceğiz" dedi. Tahsin Tarhan'ın sözleri salonda alkış kıyametine sebep oldu" diyerek sözlerini tamamladı.

SALLAYIN DÜŞECEKLER

Bugün buraya toplanma nedenimiz 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde sandıklara sahip çıkma konusudur. 20 Günümüz kaldı. Sallamaya devam edin. Sallamaya devam edin düşecekler. Bizim partililer başka partiler önde olduğunda sandığı bırakıyor, morali bırakıyor, geliyor. Bakın her sandıktan 5 oy kaçırılırsa rakamı siz düşünün. 1 sandıkta geri düştüğümüzde bırakmayın. 20 gün içerisinde başbakan bu düşüşten sıyrılmak istiyor. Her tarafa saldırıyor. Saldırma nedeni kaybettiği oyları kazanmaya çalışmak. Paralel yapıya suç atıyor, sanki kendisi yokmuş gibi. MİT 570 bin kişinin dinlendiğini açıkladı. 1 milyona yakın kişi dinlenmiştir yani. Başbakan şimdi 570 bin kişi dinlenmiş, biz hesap soracağız diyor. Sen orada değil miydin? Sanki bu ülkeyi o yönetmiyor, biz yönetiyoruz. Hesap soracaksa bu millet hesap soracak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'CHP'nin Bayrağını Kocaeli'ne Dikeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement