Tam 42 Yıl Sonra Buluştular - Son Dakika
Güncel

Tam 42 Yıl Sonra Buluştular

Tam 42 Yıl Sonra Buluştular

Antalya Aksu Öğretmen Lisesi 1972 yılı mezunları, 42 yıl sonra ilk kez buluştu.

07.05.2014 12:53

Antalya Aksu Öğretmen Lisesi 1972 yılı mezunları, 42 yıl sonra ilk kez buluştu.

Emekli öğretmen Erdal Özkan'ın 5 yıllık araştırmasının ardından kahvaltıda bir araya gelen mezunlar, yaşlanmış halleri ile birbirlerini tanımakta güçlük çekti. Aralarında Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan'ın da bulunduğu mezunlar, kucaklaşıp hasret giderdi. Yıllar sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan mezunlar, birbirleri ile bol bol şakalaşmayı da ihmal etmedi.

Emekli Öğretmen Erdal Özkan, 5 yıldır yaptığı araştırma ile 1972 yılında mezun olan 144 öğrencinin tamamına yakınına ulaştığını belirterek, "Sosyal medya ve bire bir iletişim ile arkadaşlarımızın çoğuna ulaştık. Artık birbirimizi unutmayı düşünmüyoruz" dedi.

1972 mezunlarını kapsayan bir program organize edeceklerini belirten Erdal Özkan, "Arkadaşlarımızla kasım ayında Gazipaşa'da konaklamalı buluşma sözü ile ayrıldık. Şimdilik kendi dönem mezunlarımızla kucaklaştık. Temmuz ayının ikinci pazar günü Aksu Öğretmen Lisesi'nin bahçesinde düzenlenecek olan büyük buluşmaya da tüm mezunları davet ediyorum" dedi.

Türkiye'nin ilk öğretmen okulları arasında yer alan Aksu Öğretmen Lisesi'nden mezun olmanın ayrıcalık olduğunu 42 yıl sonra yeniden anladıklarını belirten Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan ise, "Mezuniyetin ardından hepimiz Anadolu'nun bir köşesine gittik. Yıllar sonra ise yeniden bir araya geldik. Arkadaşlarımızla uzun uzun konuştuk. Bugünü organize eden Erdal Özkan ve Ahmet Zeki Güvenç'e teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tam 42 Yıl Sonra Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement