Tapsız'a Önemli Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tapsız'a Önemli Ziyaret

Tapsız\'a Önemli Ziyaret

İl Müftüsü Osman Artan ve İlçe Müftüleri Burdur Valisi Sayın Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

04.01.2012 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur İl Müftüsü Osman Artan, ilçe müftüleri ile birlikte ziyaret ettiği Sayın Valimiz Süleyman Tapsız'a ilimizdeki 2011 yılı çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Burdur İl Müftüsü Osman Artan'ın başkanlığında ilçe müftülerinden oluşan heyet, Sayın Valimiz Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti. Müftü Osman Artan yatırım hizmetleri ve planlanan çalışmalarla ilgili Vali Tapsız'a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tapsız, insanlara dini anlatırken sevdirerek ve hoşgörü ile yaklaşılması gerektiğine vurgu yaparak, hizmetlerin kesintisiz ve başarılı bir şekilde devam etmesini diledi.

Ziyarete; Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, Müftü Yardımcısı Halil Taş, Altınyayla İlçe Müftüsü Recep Eryılmaz, Ağlasun İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, Bucak İlçe Müftüsü Veli Çömçe, Çeltikçi İlçe Müftüsü Alaaddin Karaaslan, Çavdır İlçe Müftüsü Aziz Erkan, Gölhisar İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu, Karamanlı İlçe Müftü Vekili Abdurrahman Âşık, Kemer İlçe Müftüsü Ramazan Arba, Tefenni İlçe Müftüsü İlyas Konur ve Yeşilova İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tapsız'a Önemli Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement