Tapsız Şehit Aileleri ile Birarada - Son Dakika
Güncel

Tapsız Şehit Aileleri ile Birarada

Tapsız Şehit Aileleri ile Birarada

Tapsız, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazilere yemek verdi.

19.03.2012 13:14

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazilere yemek verdi.

Polisevi'nde verilen öğle yemeğine, Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız, Burdur Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Saltaş, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz, Burdur Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyon Başkanı Fatih Mehmet Tosuner, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Burdur Vali Yardımcısı Halil Karbuz, Burdur Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Burdur Gaziler Derneği Başkanı Hasan Öztürk, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve Ayşe Tapsız yemekte şehit aileleri ve gazilerle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Sıcak bir ortamda geçen yemekte protokol üyeleri de şehit aileleriyle ve gazilerle aynı masayı paylaşarak birlikte yemek yedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tapsız Şehit Aileleri ile Birarada - Son Dakika


Advertisement