Tarihi Saat Kulesi'nde Bomba Paniği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tarihi Saat Kulesi'nde Bomba Paniği

Tarihi Saat Kulesi\'nde Bomba Paniği
01.08.2015 16:19

Çanakkale’de tarihi Saat Kulesi önünde bulunan şüpheli paket paniğe neden oldu.

Çanakkale'de tarihi Saat Kulesi önünde bulunan şüpheli paket paniğe neden oldu. Şüpheli paketten mağazadan yeni alınan tablet çıktı.

Olay, bugün saat 15.30'da meydana geldi. Kentin en işlek yerlerinden biri olan tarihi Saat Kulesi Meydanı önünde çöp kutusunun üzerinde unutulan bir poşet paniğe neden oldu. Poşetten şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Türkiye'de son dönemlerde artan bombalı terör saldırıları nedeniyle bölgeye kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Tarihi Saat Kulesi Meydanı Asayiş ekipleri tarafından güvenlik şeridiyle kapatıldı. Bölgede bulunan vatandaşlar çevreden uzaklaştırıldı ve yol tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Saat Kulesi Meydanı'na gelen bomba imha uzmanı kısa sürede özel düzenekli kıyafetini giyerek şüpheli pakete dikkatli bir şekilde yaklaştı. Bomba imha uzmanı yavaşça poşetin içerisinde bulunan paketi açtı. Paket içerisinden mağazan yeni alınmış bir tablet çıktı.

BUBİĞİ TUZAĞINA KARŞI ÖNLEM

Bomba imha uzmanı olası bir bubi tuzağına karşı şüpheli paketin bulunduğu çöp kutusu ve yanında bulunan elektrikli bisikleti de inceledi. Durumun tehlikeli olmadığı anlaşılınca bomba imha uzmanı, resmi kıyafetli polis ekiplerini çağırarak, tablet ve poşeti toplamalarını istedi. Güvenlik şeridi kaldırıldı, yol tekrar trafiğe açıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tarihi Saat Kulesi'nde Bomba Paniği - Son Dakika


Advertisement