Tarık Akan, Gökçek ve Oğluna Hakaretten İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Tarık Akan, Gökçek ve Oğluna Hakaretten İfade Verdi

Tarık Akan, Gökçek ve Oğluna Hakaretten İfade Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'e "hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Tarık Akan, talimatla ifade verdi.

08.05.2015 13:40  Güncelleme: 15:02

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'e "hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Tarık Akan, talimatla ifade verdi.

"GÖKÇEK'İN KAFASINDA IŞİD MANTIĞI VAR! OĞLU DA AYNI KAFADA"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek, bir internet sitesinde kendileri için "Melih Gökçek'in kafasında heykele tüküren, heykelleri kaldıran bir IŞİD mantığı var. Oğlu da aynı mantıktadır." sözlerini kullanan Tarık Akan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak suç duyurusunda bulundular.

KENDİSİNİ SAVUNDU

Tarık Akan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ifade vermek üzere avukatı ile Bakırköy Adliyesi'ne geldi. Akan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifadede, 12 Mart tarihli röportajın kendisine ait olduğunu belirtti. Osman Gökçek'in benzer konuda kendisine yönelik hakaretini dava konusu etmediğini ifade eden Akan, "Röportajda bu husus sorulunca ben de hakarete varmayacak şekilde bu sözlerine cevap mahiyetinde beyanlarda bulundum." dedi.

UZLAŞMAK İSTEMİYOR

Şikayet dilekçesindeki beyanlar dikkate alındığında hakaret suçunun unsurlarının oluşmadığının görüleceğini belirten Akan, üzerine atılı hakaret suçunu işlemediğini ve uzlaşmak istemediğini aktardı.

Tarık Akan'a destek vermek için CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner de adliyeye geldi.
Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek, Tarık Akan hakkında, 12 Mart'ta bir internet sitesinde yer alan demeciyle kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarık Akan, Gökçek ve Oğluna Hakaretten İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • vatandaş: CHP ye bak !!!! hep anarşistin pisliklerin hainlerin iftiracı ve ağzı lağımlaşmışların yanında . . . 34 59 Yanıtla
  • balrazar: Ulan sanatcı bozuntusu nerde bir eylem. Bu vatan haini. Orda. Tam bir kominist 15 64 Yanıtla
  • Fenerim 1907: Arkadaşlar Tarık bey bunlar gibi dönek değil 27 47 Yanıtla
  • 2023: Bu tarık yahudi uşagı 23 35 Yanıtla
  • ist: türk düşmanı tarık akan 32 26 Yanıtla
  • Sinan: Yahudi tarik 30 27 Yanıtla
  • veron: Melih ve oglu senin gibi 100 adam eder. 15 42 Yanıtla
  • alevi: yıllarca aptessiz adamı sevmişik 20 33 Yanıtla
  • yeterrr: Seni de adam bellerdim ya yuh olsun 26 24 Yanıtla
  • h.k.trabzon: solucanlar. pardon solcular neden insanlara. . özelliklede dindarlara hakaret etmeyi marifet diye algılarlar. . . 30 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement