Tatilciler Bayramda Eko Turizmini Seçti - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Bayramda Eko Turizmini Seçti

Tatilciler Bayramda Eko Turizmini Seçti

Kurban Bayramı tatilinde büyük şehirlerin stresinden kurtulan tatilciler Eko Turizmi tercih ederek tatillerini değerlendirdiler.

21.10.2013 10:57

Kurban Bayramı tatilinde büyük şehirlerin stresinden kurtulan tatilciler Eko Turizmi tercih ederek tatillerini değerlendirdiler.

Turistler özellikle eko turizminin uygulandığı alanlarda tatillerini geçirerek dinlenmeyi tercih ettiler. Düzce'nin Akçakoca ilçesi Dadalı köyünde tatillerini geçiren tatilciler hava şartlarına aldırmayarak köyde yaşam tarzını tadarak hoşça vakit geçirdiler.

Akçakoca'nın Dadalı Köyüne gelen turisteler, Köy halkı tarafından evlerinde ağırlanan misafirler kendi tercihlerine göre hazırlanan temiz ve hijyenik odalarda konakladı. Ayrıca meyve ve çiçek toplama, doğa yürüyüşü, ATV safari, traktör kullanımı gibi etkinliklerde yaşadığınız köy atmosferine renk katabildiler.

Tur operatörlerinden Bahadır Tan, İHA'ya yaptığı açıklamada,özellikle büyük şehirlerde yaşayan kişilerin son yıllarda Eko turizm köy yaşamını tercih ettiklerini belirterek "Büyük şehir yaşamından kurtulmak isteyen ve köy yaşamını özleyen turistlerinin sayısında her gün artış yaşanıyor. Turistler son derece memnun, doğanın içinde organik ürünler ile karşılaşıyorlar ve son derece doğal bir yaşam içerisindeler" diye konuştu.

Doğa ve Eko Turizmine katılan Avukat Özler Kılıçdağı, "Özellikle eko turizm herkesin tercihi bizler ve arkadaşlar doğasal yaşamı tüketmeyi tercih ediyoruz" dedi. Dadalı Köyü Eko Turizm Direktörü Emine Yüksel, Karadeniz bölgesinde hızla Eko turizmin ilerleyerek büyüdüğünü belirterek "Köylü kadınlarımız ve yaşayanlar mükemmel bir şekilde hizmet vererek aile yaşamlarına katkı sağlıyorlar. Eko turizm her geçen gün dahada büyüyerek devam edecektir" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatilciler Bayramda Eko Turizmini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement