TBMM Başkanı'ndan Danıştay'ın Yeni Başkanı'na Kutlama Mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo

TBMM Başkanı'ndan Danıştay'ın Yeni Başkanı'na Kutlama Mesajı

TBMM Başkanı\'ndan Danıştay\'ın Yeni Başkanı\'na Kutlama Mesajı
18.07.2013 15:21

ANKARA -Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Danıştay Başkanlığına seçilen Zerrin Göngör'e gönderdiği kutlama mesajında, birleştirici ve uzlaştırıcı kimliğiyle yeni görevinde başarılı olacağına inandığını söyledi.

ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Danıştay Başkanlığına seçilen Zerrin Göngör'e gönderdiği kutlama mesajında, birleştirici ve uzlaştırıcı kimliğiyle yeni görevinde başarılı olacağına inandığını söyledi.

TBMM Başkanı, Danıştay Başkanlığına seçilen Zerrin Göngör'e bir kutlama mesajı gönderdi. Çiçek mesajında şunları söyledi:

"Yüksek yargının en üst organlarından olan Danıştay Başkanlığına seçilmenizden dolayı kutluyorum. Birleştirici ve uzlaştırıcı kimliğinizle yeni görevinizde başarılı olacağınıza inanıyor, selam ve saygılarımı iletiyorum."

(MG/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı'ndan Danıştay'ın Yeni Başkanı'na Kutlama Mesajı - Son Dakika


Advertisement