TBMM Başkanvekili Aydın'ın Kabulü - Son Dakika
Son Dakika Logo

TBMM Başkanvekili Aydın'ın Kabulü

21.11.2016 18:51

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Başkanı Christine Muttonen ile görüştü.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Başkanı Christine Muttonen ile görüştü.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme yaklaşık 30 dakika sürdü.

Aydın, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, NATO PA 62. Genel Kurulu'na ilişkin değerlendirmede bulundu.

Türkiye'nin, organizasyon boyunca Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile küresel çapta mücadele edilmesinin gerekliliğini farklı ülke temsilcilerine etkili bir şekilde anlattığını belirten Aydın, küresel toplumun bütün terör örgütleri ile ortak mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

Aydın, "Batı'da yürütülen algı operasyonuna karşı Türkiye'nin görüşlerini bütün çıplaklığıyla ortaya koyduk. Hatta muhataplarımızın 'Biz böyle bilmiyorduk, bize böyle anlatılmadı' dediğine şahit oldum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanvekili Aydın'ın Kabulü - Son Dakika


Advertisement