Tedavi Gören Minik Kız Bakan Dr. Müezzinoğlu'nu Duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Tedavi Gören Minik Kız Bakan Dr. Müezzinoğlu'nu Duygulandırdı

Tedavi Gören Minik Kız Bakan Dr. Müezzinoğlu\'nu Duygulandırdı

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi’nde yeniden düzenlenen Şükrü Kilimci Çocuk Hemotoloji ve Onkoloji Kliniği açılışında, aynı bölümde tedavi gören minik bir kız okuduğu şiir ile Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu duygulandırdı.

18.03.2014 21:09

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi'nde yeniden düzenlenen Şükrü Kilimci Çocuk Hemotoloji ve Onkoloji Kliniği açılışında, aynı bölümde tedavi gören minik bir kız okuduğu şiir ile Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu duygulandırdı.

TÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde, hayırsever Şükrü Kilimci tarafından restore edilen klinik, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla açılışı gerçekleştirildi. Minik bir kız tedavi gördüğü kliniğin açılışında katılımcılara 'Hepimiz bir değil miyiz sizlerden sevgi bekleyen' adlı şiiri okudu. Bakan Dr.Müezzinoğlu da minik kıza hitaben "İnşallah kırlarda koşacaksınız. Doktor ağabey ve hemşire ablalarınız yüzünüzü güldürecek, annenizle babanızla kırlarda koşacaksınız" dedi.

Açılışta konuşma yapan Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, "Trakya Üniversitemizin sadece Edirne ve Trakya insanına değil, Balkanlara hizmet edecek alt yapısını birkaç yıl içinde inşallah tamamlamış olacağız. Üniversitemizin tıp fakültesi ve bütünü, tarihi geleceğimize karşı önemli sorumluluklar üstlenen ve kendi marka değerini geleceğe güçlü taşıyacak, üniversitemiz ve bir tıp fakültemiz. Tıp fakültesi hastanemizin inşallah yalnız Edirnelilere ve Trakyalılara hizmet eden değil, Balkanlarda bu bölgenin merkezi olabilecek ve Balkanlar insanlarına da sağlık hizmeti sunabilecek bir alt yapıyı inşallah önümüzdeki bir, iki yıl içerisinde tamamlamış olacağız. Çünkü Edirne'nin tarihi muhteşem geleceğinden, tarihi medeni geleceğimize karşı sorumluluğu olan bir şehrimiz. Bunu el birliği ile gönül birliğiyle başaracağız, vizyonumuz ile başaracağız. Öğretim üyelerimizin, rektörümüzün, dekanlarımızın yönetim dinamikleriyle başaracağız. Tabii ki zaman zaman gönül dostu hayırseverlerimizle başaracağız" şeklinde konuştu.

TÜ Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de katkılarından dolayı Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu'na teşekkürlerini sunarak, kısa süre içerisinde hastanenin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Bakan Dr. Müezzinoğlu, servisin düzenlemesini yaptıran hayırsever Kilimci'ye plaket verdi. Açılışı Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu'nun yanı sıra Vali Hasan Duruer ve Prof. Dr. Yener Rektör Yörük kurdele keserek birlikte yaptı.

Açılışın ardından serviste hasta ziyareti yapan Bakan Dr. Müezzinoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu'ndaki öğrencilerin bulunduğu sosyal tesiste, öğrencilerle yemek yedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tedavi Gören Minik Kız Bakan Dr. Müezzinoğlu'nu Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement