Tedavi Masrafları İçin Kermes Düzenlediler - Son Dakika
Güncel

Tedavi Masrafları İçin Kermes Düzenlediler

Tedavi Masrafları İçin Kermes Düzenlediler

Kayapınar Beldesi'nde, lösemi hastası Melike Işık'ın tedavi masraflarına destek olmak isteyen arkadaşları, kermes düzenledi.

22.04.2013 16:06  Güncelleme: 10:52

Batman'ın Gercüş İlçesi'ne bağlı Kayapınar Beldesi'nde, lösemi hastası lise 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Melike Işık'ın tedavi masraflarına destek olmak isteyen arkadaşları, kermes düzenledi. Kermesten elde edilen 3 bin 500 lira, Melike'nin ailesine teslim edildi.

Lösemi tedavisi gören Kayapınar Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Melike Işık için sınıf arkadaşları ve öğretmenleri, okulda kermes düzenledi. Öğretmen ve öğrenciler, özenle hazırladıkları tatlı, yiyecek ve içecekleri satışa sundu. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen kermese, Gercüş Belediye Başkanı Esat Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhakim Altun, Kayapınar Belde Belediye Başkanı Abdulmuttalip Bademci, veliler, öğretmenler ve çevre okullardan çok sayıda kişi katıldı. Kermesten elde edilen 3 bin 500 lira, Melike Işık'ın tedavisinde kullanılmak üzere ailesine verildi.

Kayapınar Lisesi Edebiyat öğretmeni Hamza Turan, kermese beklediklerinin çok üstünde ilgi olduğunu belirterek, "Birçok kamu kurum ve kuruluşundan, öğrenci velilerinden, çevre okul öğretmeni ve öğrencilerinden, okul müdürleri ve esnaftan yoğun katılım oldu. Bu kadar yoğunluk beklemiyorduk, her kesimin ilgi göstermesine çok sevindik" dedi.

Kermesin amacına ulaştığına inandıklarını dile getiren matematik öğretmeni Handan Yola da "Hasta yavrumuza acil şifalar diliyor, elinden tutan, desteklerini esirgemeyen, duyarlılık gösteren tüm herkese teşekkür ediyoruz. Bu kermesimizin amacı, olumsuz bir durum karşısında birleşerek bir farkındalık yaratmaktı. Bu kermesle Melike'ye öncelikle manevi destek olmaktı ve moralini yükseltmekti" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tedavi Masrafları İçin Kermes Düzenlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement