AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, dün memleketi Giresun'da partisinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısına belinde silahıyla çıkmış, halkı selamlama sırasında da belinden silahını çıkarmamıştı.
CANİKLİ'NİN ARDINDAN İDRİS BAL DA...
Canikli'nin ardından bu kez de AK Parti'den istifa eden Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, üzerinde tabanca taşıdığını belirterek, "Güvenlikle ilgili sıkıntım var. Ciddi anlamda tehdit alıyorum." dedi. Bal'ın Meclis'te düzenlediği basın toplantısında da belindeki şişkinlik dikkatlerden kaçmadı.
KORUNMA TALEBİNDE BULUNDU
Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, tehditler aldığını ve korunma talebinde bulunduğunu açıkladı. Tabanca taşıdığını belirten Bal, "Taşırım, güvenlikle ilgili sıkıntım var. Talebim oldu. Ciddi anlamda tehdit alıyorum. Güvenlik sorunum ortadan kalktığı zaman böyle bir ihtiyacım olmayacaktır. 3 gün önce en üst düzeyde seni vururuz malinde tehditler aldım. Sosyal medyada bunu yapıyorlar. İstifadan sonra ve sürecinde oldu bu tehditler." dedi.
"BENİM RUHSATLI SİLAHIM VAR"
Bal, "Benim ruhsatlı silahım var. Alma sebebim ciddi tehditler var. Milletvekilinin böyle bir hakkı var. Koruma talebim oldu. Süreç devam ediyor. Bir vekile bir şekilde tehditler, vurmadan, kırmadan bahsediyorlarsa herhalde bu söylemler kime yapılırsa yapılsın sıkıntı var demektir." dedi.
BELİNDEKİ ŞİŞLİK DİKKAT ÇEKTİ
İdris Bal'ın TBMM'de düzenlediği basın toplantısında belinin sağ tarafındaki şişkinlik dikkat çekti. Gazetecilerin, "Belinizde tabanca mı var?" sorusuna ise, "Var ya da yok" dedi.
Son Dakika › Güncel › İdris Bal'ın Belindeki Şişkinlik Dikkat Çekti - Son Dakika
Yorumlar (5)