Tekel Bayine Soygun: Biri Çaldı Diğeri Gözledi - Son Dakika
Güncel

Tekel Bayine Soygun: Biri Çaldı Diğeri Gözledi

İstanbul Maltepe'de bir tekel bayine giren iki hırsız 6 bin TL değerinde sigara çaldı. Camı kırarak içeri giren hırsızlar kameralar tarafından böyle görüntülendi.

20.02.2017 10:16  Güncelleme: 10:40

İstanbul Maltepe'de bir tekel bayine giren maskeli hırsızlar 6 bin TL değerinde sigara çaldı. Hırsızlık anları bayinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Maltepe Altayçeşme Mahallesi Samanyolu Sokak'ta meydana geldi. Yüzleri maskeli 3 hırsız sabaha karşı saat 04.30 sıralarında bir tekel bayinin önüne geldi. Dükkanın kepengini kesen hırsızlar ardından camı kırarak içeri girdi. 1 hırsız dışarıda gözcülük yaparken 2'si ise içeriye girerek çok sayıda sigara çaldı. Tahmini değeri 6 bin TL olan sigaraları poşetlere dolduran hırsızlar daha sonra dükkandan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları ise dükkanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

OLAY ANI KAMERADA

Tekel bayinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 hırsız dükkanın önüne geliyor. Yüzleri maskeli hırsızlar demir kepengi keserek camı kırıyor. Ardından 2 hırsız içeri girerken biri de dışarıda gözcülük yapmak için bekliyor. İçeri giren hırsızlar sigaraları poşetlere dolduruyor. Ardından hızla dükkandan çıkıyorlar.

(Cenk İşver/İHA)

Tekel Bayine Soygun: Biri Çaldı Diğeri Gözledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekel Bayine Soygun: Biri Çaldı Diğeri Gözledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement