Tekirdağ'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Tekirdağ\'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

05.04.2012 21:21

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde, Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı beldesi Yeniköy Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir işyerine iki araçla gelen saldırganlar, içeriye rastgele ateş açtı. Kurşunlardan ikisi, işyeri sahibinin kardeşi Mustafa B.'a isabet ederken, saldırganlar, geldikleri araçlarla olay yerinden kaçtı.

Olay anını anlatan dükkan sahibi Aytaç B., "Hızla gelen iki araba, işyerimin önünde ani fren yaparak durdu. Araçlardan hızla inen 5 kişi işyerini ablukaya aldı. Araçlardan inen 5 kişiden biri olan, kardeşimin cezaevi arkadaşı Volkan B. hiç bir şey söylemeden silahına sarılarak ateş etmeye başladı. Kardeşime 3 el ateş eden bu şahıs, daha sonra bana da bir el ateş etti. Ben ani bir refleksle eğilince, kurşun beni sıyırıp geçti" ifadelerini kullandı.

Aynı kişilerin bir gün önce de dükkanına gelerek kendilerini tehdit ettiklerini ileri süren ağabey B., "Bu kişilerin, uyuşturucu satışı yapan kişiler olduğunu öğrendim. Olaydan bir gün önce hap almış vaziyette dükkanıma geldiler. Ben de kendilerini uyardım. Bunun üzerine 'Bizimle uğraşmayın, bizi sakın şikayet etmeyin yoksa gerisine karışmayız ' ifadeleriyle tehdit ettiler. Ben de burada yaşadığım sürece size uyuşturucu sattırmam ve gerekli tüm mercilere şikayet ederim' diyerek, onları işyerimden kovdum.

Hemen ardından da, jandarmayı arayıp bilgi verdim. Bu tehdit olayından bir gün sonra de, işyerime saldırdılar.

Kardeşimin olayla ilgisi de yok. işten çıkarak yanıma gelmişti" iddiasında bulundu.

Kardeşi Mustafa B.'yi vuran zanlıların hızla olay yerinden kaçtığını belirten Aytaç B., "Kardeşimi Volkan B., üvey kardeşi Deniz Y. ve İstanbul Esenyurt'tan gelen 3 arkadaşı birlikte vurdu" diye konuştu.

Sol bacağının üst kısmına isabet eden tek kurşunla yaralanan Mustafa B., olay esnasında yanında olan ağabeyi Aytaç B. tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine götürülürken, Polis ve Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement