Tekirdağ'da Varil Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Varil Cinayeti

Tekirdağ\'da Varil Cinayeti

Tekirdağ'da bir işçinin, maaşını vermeyen patronunu döverek öldürüp, cesedini 8 yıl varilde sakladığı ortaya çıktı.

24.04.2012 17:30  Güncelleme: 08:36

Tekirdağ'da bir asansör tamircisinin biriken maaşını vermeyen patronunu döverek öldürüp, cesedini 8 yıl varilde sakladığı ortaya çıktı.

Tekirdağ'daki varil cinayeti ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde polis tarafından yakalanarak Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'na getirilen katil zanlısı Hasan C. (40), jandarmadaki sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti. Evli ve 2 çocuk babası patronu Hüseyin Özan'ı (32) biriken maaşlarını vermediği için 2004 yılında öldürdüğünü itiraf eden Hasan C., "Asansör işi yapan patronum biriken maaşımı vermedi. 2004 yılında evimde alkol alıyorduk. Paramı istedim

vermedi. Ben de alkollü olan patronumu yumrukla vurarak öldürdüm. Daha sonra bahçedeki varile koydum. Varili de ceset kokmasın diye saçla kaynattım, etrafını köpük ve gazetelerle kapladım" dedi.

Olayın ortaya çıkmasına şaşırdığını söyleyen Hasan C., olaydan sonra pişmanlık duyduğunu belirtti. Katil zanlısı, patronu Hasan Özan'ı soran eşi Zeynep Özan'a ise, "Patronumun çok borcu var. Almanya'ya kaçtı. Bir daha gelmeyecek. Ondan umudu kes" dediğini söyledi.

Olayla ilgili olarak jandarmaya ifadeye çağrılan Zeynep Özan ise, "Eşim 8 seneden beri kayıp. Eşim borçlarından dolayı Almanya'ya kaçtı. 8 senedir görüşmüyorum. Öldüğünü bilmiyorum" dedi. Zeynep Özan'ın polise ve jandarmaya eşinin kayıp olduğunu bildirmediği de belirlendi. Jandarmanın eşinin öldürüldüğünü söylemesi üzerine Zeynep Özan'ın sinir krizleri geçirdiği öğrenildi.

Katil zanlısı Hasan C., jandarmadaki işlemlerinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan zanlı, daha sonra Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Varil Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement