Tekstil İşçileri Son Kez Sesleniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekstil İşçileri Son Kez Sesleniyor

Tekstil İşçileri Son Kez Sesleniyor
12.05.2014 14:48

Antalya’da, yaklaşık 10 aydır maaş alamadıkları için Antalya Organize Sanayi Bölgesinde eylemlerini sürdüren tekstil işçileri, yetkililere son kez seslendiklerini belirterek, gün içerisinde fabrika yetkililerinden birinin gelmemesi durumunda 60 kişiden oluşturdukları ve adına 'ölüm timi” dedikleri grupla fabrikayı yakacaklarını söyledi.

Antalya'da, yaklaşık 10 aydır maaş alamadıkları için Antalya Organize Sanayi Bölgesinde eylemlerini sürdüren tekstil işçileri, yetkililere son kez seslendiklerini belirterek, gün içerisinde fabrika yetkililerinden birinin gelmemesi durumunda 60 kişiden oluşturdukları ve adına 'ölüm timi" dedikleri grupla fabrikayı yakacaklarını söyledi.

Yetkililere akşama kadar süre tanıyan işçiler adına yapılan açıklamada, "Eğer gelmezlerse paramızı vermeyeceklerse önce nizamiyeyi sonra da kendimizle birlikte fabrikayı yakacağız" denildi. Eski ve yeni patronlarından mağduriyetlerini gidermelerini isteyen işçiler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve STK temsilcilerinden yardım istedi.

Öte yandan, birçok kimyasal maddenin bulunduğu fabrikada çıkabilecek olası bir yangının önüne geçilmesinin zor olduğu belirtildi.

Fabrikada gergin bekleyiş sürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekstil İşçileri Son Kez Sesleniyor - Son Dakika


Advertisement