Telefon Dolandırıcısı 4 Kişi Yakalandı Şanlıurfa'da, Telefonla Aradığı Kişilere Kendisini Polis,... - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcısı 4 Kişi Yakalandı Şanlıurfa'da, Telefonla Aradığı Kişilere Kendisini Polis,...

Telefon Dolandırıcısı 4 Kişi Yakalandı Şanlıurfa\'da, Telefonla Aradığı Kişilere Kendisini Polis,...

Ankara'da yaşayan Osman I.,'yi cep telefonundan arayarak kendisini polis olarak tanıtan bir kişi 'Cep telefonu hattın kopyalanmış.

13.04.2012 18:12

Ankara'da yaşayan Osman I.,'yi cep telefonundan arayarak kendisini polis olarak tanıtan bir kişi 'Cep telefonu hattın kopyalanmış. Bu karttan terör örgütü PKK'yla görüşme yapılıyor. Vereceğim hesap numarasına para yatır. Seni polisim diye arayan olursa bu parayı arazi almak için yatırıyorum. Bu yöntemle şebekeyi takip edip yakalayalım' diyerek Osman I.'den 45 bin lira hesaplarına geçiren dolandırıcılar, aynı yöntemle tuzaklarına düşürdükleri Tekirdağ'da yaşayan Mustafa E'den ise 37 bin 200 lirayı hesaplarına geçirdiler. Verilen hesap numarasına toplam 82 bin 200 lira yatıran mağdur 2 şahıs dolandırıldıklarını anlayınca polise şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis, şüphelilerin tespiti ve yakalanması için banka ve ATM gişeleri önlerinde güven timleriyle birlikte önlem aldı. Gönderilen parayı bir ATM'den çekildiğini saptayan polis Mahmut M., Musa B., Hüseyin U., ile Mahmut A., ekipler tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli 4 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcısı 4 Kişi Yakalandı Şanlıurfa'da, Telefonla Aradığı Kişilere Kendisini Polis,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement