Terör Örgütü Yandaşları Piliççiyi Böyle Yaktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Terör Örgütü Yandaşları Piliççiyi Böyle Yaktı

Terör Örgütü Yandaşları Piliççiyi Böyle Yaktı
25.05.2012 14:02

Mersin'de 10 gün önce, piliç satan işyerine molotofkokteyli atarak ateşe veren terör örgütü PKK yandaşlarının saldırı anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Mersin'de 10 gün önce, piliç satan işyerine molotofkokteyli atarak ateşe veren terör örgütü PKK yandaşlarının saldırı anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yüzleri kar maskeli 2 terör örgütü yandaşı piliç satan işyerine ellerindeki molotofkokteylleriyle geldi. Müşteriler işyerinden kaçarken, saldırganlar işyerine molotofkokteyli attı. İşyerine düşen molotofkokteyli bir anda alev aldı. Bu sırada elinde benzin bidonu bulunan diğer saldırgan da alevlerin üzerine benzin dökerek yangının daha da büyümesine neden oldu. Yüzleri maskeli saldırganlar hızla kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, yangın, önce çevredekilerin ardından da itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı saldırıda, iş yerinde maddi zarar meydana geldi.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olaydan bir hafta sonra, şüphelilerden 17 yaşındaki R.A., polise teslim oldu. Olay sırasında alevlerin üzerine benzin döken kişinin kendisi olduğunu itiraf eden şüpheli, vicdan azabı duyduğu için teslim olduğunu söyledi. Daha önce de terör örgütü adına çeşitli eylemlere karıştığı için sabıkası bulunan şüphelenin adliyeye sevk edileceği bildirildi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terör Örgütü Yandaşları Piliççiyi Böyle Yaktı - Son Dakika


Advertisement