Teröristlerin Yükseova'da Yarattığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı - Son Dakika
Güncel

Teröristlerin Yükseova'da Yarattığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı

Yüksekova'da süren operasyon sırasında çekilen fotoğraflar, terör örgütünün ilçeye verdiği tahribatı gözler önüne seriyor.

29.03.2016 08:39  Güncelleme: 09:45

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlere yönelik operasyon sürüyor. Operasyonlar sırasında ele geçirilen malzemelerle birlikte teröristlerin bölgede yarattığı zararda yayınlanan fotoğraflarla birlikte ortaya çıktı.

CANLI BOMBA YELEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden elde edilen fotoğraflarda, bir evde ele geçirilen canlı bomba yeleği ile patlayıcı yapımında kullanılacak çok miktarda malzeme de görülüyor.

Yüksekova merkezinde icra edilen "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında, bölgede arama, tarama ile çukurların kapatılması, el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi faaliyetleri devam ediyor.

OPERASYON FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Bölgedeki güvenlik kaynakları, bölücü terör örgütüne yönelik olumsuz hava koşullarında sürdürülen operasyon sırasında çekilmiş fotoğrafları paylaştı.

ZARAR VE TAHRİBAT ORTAYA ÇIKTI

Fotoğraflarda, bölücü terör örgütü mensuplarının Yüksekova'ya verdiği zarar ve tahribat görülüyor. Teröristlerin açtığı çukurlar ve tuzaklanmış el yapımı patlayıcılar fotoğraflara yansıyor.

Ayrıca, bir sokakta tankın içine düşebileceği genişlikteki çukur görülüyor. Bu tür çukurlara birçok sokakta rastlanıyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, tankın içine düşebileceği genişlikteki çukurlar kapatılıyor, el yapımı patlayıcı düzenekler tek tek tespit edilerek askerler tarafından yerinde imha ediliyor.

Teröristlerin Yükseova\'da Yarattığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teröristlerin Yükseova'da Yarattığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ANTİ AKP: MASKENİZ DÜŞTÜ SARAY TAKIMI TAYFALARI VE ONUN YALAKALARI RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ CİLER SAHTE DİNCİLER ALLAH İLE ALDATAN SAHTE HİLAFETÇİLER SAHTE MEHDİ KANDAN BESLENEN YARATIKLAR CUMHURİYET DEMOKRASİ VE HALK DÜŞMANLARI CİN TAYFASI ŞEYTANIN AVUKATLARI ALLAH IN VE KULLARININ ÖNÜNDE KEPAZE OLACAĞINIZ GÜNLER GİDEREK HIZLA YAKLAŞMAKTADIR DÜNYA ÜZERİNDEKİ TÜM DİKTATÖRLER GİBİ SİZDE KEPAZE OLACAKSINIZ BAŞKANLIK DİYE MİLLETE OKUDUĞUNUZ MAVAL DİKTATÖRLÜĞÜN ÖNÜNÜ AÇMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.. 10 8 Yanıtla
  • ZAZA: KÜRTLERE YAPILAN BU ZULMÜ ALLAHTA KABUL ETMEZ??????????????? 5 12 Yanıtla
    TheTüRK: Hangi zulüm? Ulan hakkıyla para kazanana kimse birşey demiyor.bulundugm şehirde kürtler inşaat sektöründe çok ilerlediler,çeşme izmirde bütün benzinlikler,inşaat şirketleri,boya tadilat,cafe işletmeleri,plaj kiralama vb.hepsinde kürtler başta.neyin zulmünden bahsediyorsun? Çalışmak isteyene iş,hainlik yapana da yetecek kadar mermi var Allah a şükür!! 5 0
  • ZAZA: BİZLER HDP Yİ DESTEKLİYORUZ... 2 13 Yanıtla
  • ZAZA: AKP YIKILINCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDİLECEKTİR??????????? 3 7 Yanıtla
  • ZAZA: ORTADOĞUDA BİRLEŞİK KÜRT DEVLETİ KURULACAKTIR???????????? 3 1 Yanıtla
  • ööööööööö: yuksekova eroyin esrar kaçakcılık terörist ne desen var böyle yeri allah nasıl kabul eder ne hayınlık varsa yuksek ovada var 1500 silah dağıtılmış türkiyeyi tükürüğüyle boğmayı düşündüler nerde o tükürükçüler şimdi bu fitneyi cıkartanlar silah zoruyla oy alanlar yüksekovayı kanton ilan edenler sonunuz geldi yaptıklarınızın hesabını veriyorlar lanet olsun pkkhdp 3 0 Yanıtla

Advertisement