TESAN İletişim, Markalarının 2013 Projeksiyonlarını Paylaştı - Son Dakika
Güncel

TESAN İletişim, Markalarının 2013 Projeksiyonlarını Paylaştı

TESAN İletişim, Markalarının 2013 Projeksiyonlarını Paylaştı

Tesan İletişim'in Network Sistemleri departmanı; 26 Mart Salı günü, Point Barbaros Otel'inde düzenlediği "Sinerji-İstanbul'13" etkinliğinde iş ortaklarıyla bir araya geldi.

28.03.2013 10:18  Güncelleme: 13:44

TESAN İletişim bayileri, son kullanıcı firmalar ve kamu kurumlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe yaklaşık 200 bilişim profesyoneli katıldı.

8 distribütör marka yeni ürünlerini tanıttı...

Dünyaca ünlü bilişim çözümleri markalarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, TESAN İletişim'in tescilli markası Ttec ve distribütörlüğünü yürüttüğü SonicWall, ZTE, Jabra, NetSafe, QNAP, EnGenius ve Lilin markaları, yaptıkları sunumlarda, geleceğe yönelik öngörülerini, 2013 projeksiyonlarını, Ar-Ge çalışmaları ile çeşitli çözüm önerilerini katılımcılarla paylaştı. Katılımcılar ayrıca etkinlik alanındaki marka standlarını ziyaret ederek yeni ürünleri inceleme ve yetkililerden detaylı bilgi alma imkanına sahip oldular.

"Tüm paydaşlarımızla birlikte gelişmeyi hedefliyoruz"

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tesan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan; ; Tesan İletişim'in iş yapma anlayışı ve ilkelerini aktarırken, Türkiye bilişim sektörüne verdiği katma değerli desteğin altını çizdi. Erdoğan "Tesan İletişim olarak 1983 yılından bu yana, değişimleri takip ederek, değişen ihtiyaçları karşılamada öncü olma hedefiyle, ürün, satış ve satış sonrası hizmetlerde farklı müşteri deneyimleri sunarak hizmet vermekteyiz. Şeffaflık ve etik değerler çerçevesinde tüm paydaşlarımızla, güven, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde birlikte gelişmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Network pazarının çok büyük bir potansiyeli var"

Tesan İletişim Genel Müdürü Rüştü Arseven ise, yaptığı konuşmada Türkiye'de network pazarının büyük bir potansiyel taşıdığını vurguladı. Arseven, şunları söyledi: "Bu önemli pazarda Tesan İletişim olarak iş ortaklarımızla beraber büyümeye önem veriyoruz. Bu yıl bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe 30. yılımızı doldurduk. Geçmişten gelen zengin birikimimizi geleceğe de taşımak için bu yıl da yatırımlarımızı artırarak sürdürmekteyiz. Son olarak dünyanın en önemli bilişim firmalarından biri olan ZTE'nin Kurumsal Ürün Grubu'nda Türkiye distribütörlüğünü alarak, network pazarına yaptığımız yatırıma yepyeni ve güçlü bir halka ekledik."

Etkinlik boyunca Tesan İletişim'in kurumlara ve bireylere sunduğu teknoloji ve hizmetlerdeki çeşitliliği, birçok alanda ihtiyaçları adresleyen çözümleriyle ilgili detaylar paylaşıldı. Tesan İletişim, 2013 yılında iş ortaklarıyla bir araya geldiği bu etkinlikleri organize etmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TESAN İletişim, Markalarının 2013 Projeksiyonlarını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement