Tezel: Ölü Sayısının Önemi Yok - Son Dakika
Güncel

Tezel: Ölü Sayısının Önemi Yok

CNN Türk sunucusu Saynur Tezel'den izleyenleri şok eden ifade.

11.02.2013 17:50  Güncelleme: 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cilvegözü sınır kapısında patlama haberini canlı yayında sunan CNNTürk spikeri Saynur Tezel, kullandığı ifadeler ile izleyenleri şoke etti.

Tezel: "8 veya 9 rakamların önemi yok. Suriye'den Türkiye'ye vahim bir saldırı olmuş" diyerek ölen insanların sayısının bir önemi olmadığını önemli olanın Suriye'nin Türkiye'ye gerçekleştirdiği saldırının vehametinin daha ciddi olduğunu ifade etti.

Cilvegözü'nde meydana gelen patlamanın ardından soğukkanlılığını yitiren Saynur Tezel'in sık sık, "Suriyeli muhalifler bunun Türkiye'ye yönelik bir saldırı olduğunu bildiriyor" diyerek saldırının Esad yanlısı güçler tarafından gerçekleştirildiği yönündeki spekülatif iddiayı vurgulaması da dikkatlerden kaçmadı.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın yaklaşık 40 metre ilerisinde Türkiye sınırları içindeki bir araçta henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Suriye'ye yardım için gönderilen araçların bekletildiği alanda park halindekiSuriye plakalı bir panelvan minibüste patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte çevresindeki araçlarda da yangın çıktı.

Patlamada, 12 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. Yaralanan 28 kişiden 9'unun Türk, 19'unun ise Suriye uyruklu olduğu kaydedildi. Yaralılardan 13'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu, durumu ağır olan yaralılardan 5'inin Türk vatandaşı olduğu öğrenildi. Bu arada, olay yerine gelen Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, incelemelerde bulundu.

Tezel: Ölü Sayısının Önemi Yok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tezel: Ölü Sayısının Önemi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement