Tff'den Galatasaray Maçı İçin Down Sendromlulara İzin Çıkmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tff'den Galatasaray Maçı İçin Down Sendromlulara İzin Çıkmadı

25.08.2017 22:41

Galatasaray'ın down sendromlu çocukları seremoniye çıkarma isteği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygun görülmedi.

Galatasaray'ın down sendromlu çocukları seremoniye çıkarma isteği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygun görülmedi.

Galatasaray'ın Demir Grup Sivasspor maçı için Avrasya Özel Çocuklar Derneği'nde eğitim gören down sendromlu çocuklar ile ailelerini ağırlama ve daha sonra mücadele başında seremonide yer aldırma isteği TFF tarafından kabul görmedi.

Sarı-kırmızılı kulübün yetkililerinden alınan bilgiye göre, TFF, down sendromlu çocuklar ve ailelerini mücadeleye girebilmeleri için Passolig kartları olması gerektiğini bildirdi ve yapılan başvuruyu kabul etmedi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı konuya dahil olarak bir sonraki iç saha maçına çocukların davet edilmesi için gerekli işlemleri başlattı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tff'den Galatasaray Maçı İçin Down Sendromlulara İzin Çıkmadı - Son Dakika


Advertisement