The Best Five Basketbol Kampı - Son Dakika
Güncel

The Best Five Basketbol Kampı

The Best Five Basketbol Kampı

Basketbol Federasyonu tarafından 22 – 27 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen The Best Five Basketbol Kampı sona erdi.

27.07.2012 23:20  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından her ülkemizin değişik bir kentinde, farklı bölge oyuncularından 12 – 14 yaş gurubu 110 sporcunun katılımıyla Üniversitemizde gerçekleştirilen, milli takım düzeyinde sporcu tespiti için yapılan kamp törenle sona erdi.

Yaz kampının son gününde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende; Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür, Okutman Bülent Erdoğan'a ve emeği geçenlere katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Törende konuşan Prof. Dr. Mehmet Özaslan, basketbolun gerek Mekikspor'daki ilk gençlik yıllarında gerekse Üniversite yıllarında yaşamı boyunca hep önemli katkıları olduğunu belirterek, spor sayesinde sağlıklı bir yaşam sürdüğünü ve aldığı burslarla eğitimine de katkı sağladığını söyledi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür öğrencilere seslenerek, "Cevherler bu tür organizasyonlarla ortaya çıkmaktadır. Hepiniz bir cevhersiniz ve iyi çalıştığınız, düzenli çalıştığınız sürece gelecekte çok iyi sporcular aranızdan çıkacaktır" diyerek iyi bir sporcunun aynı zamanda iyi de bir Üniversiteli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Best Five Basketbol Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement