"Thea Pharma Türkiye" Uzmanlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

"Thea Pharma Türkiye" Uzmanlarla Buluştu

"Thea Pharma Türkiye" Uzmanlarla Buluştu

Sağlıkta 150 yıllık geçmiş ile "Thea Pharma Türkiye" uzmanlarla buluştu.

21.04.2012 08:05

Thea Pharma , Türkiye pazarına yeni giriş yapan Avrupa lideri bir grup olarak, Oftalmoloji ( göz hastalıkları ) alanında çalışan tüm uzmanlara, bu alandaki yenilikleri ve güncel yaklaşımları aktarmak amaci ile Türkiye Oftalmoloji Derneği (TOD) Nisan kursu Toplantısına katıldı.

Türk Oftalmoloji Derneği Ankara Şubesi'nin düzenlediği Nisan Kursu'nun 32.si, bu yıl 6-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara Sheraton Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Her yıl bir önceki yıldan daha büyük sayıda katılımcının ilgisiyle onurlandırılan kursun bu yılki konusu, 'Pediatrik Oftalmoloji' idi. Oftalmolojide çocukluk çağında en sık görülen hastalıklar ve bu konulardaki güncel yaklaşımlar titizlikle ele alındı. Katarakt, glokom ve şaşılık cerrahilerinin çocuk hastalarda uygulanması konusunda bilinmesi gereken önemli noktalar da tartışıldı.

TOD Nisan Kursu toplantısında konuşan, Thea Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Jean-Frederic CHIBRET, CHIBRET ailesinin 150 yıllık Oftalmoloji geçmişinden ve kendisinin Thea Grup'un 5. jenerasyonu olduğundan bahsetti. Sadece tek bir tedavi alanına odaklı olmadıklarını, önceliklerinin bir oftalmoloğun (göz hastalıkları uzmanı) günlük pratiğinde, ihtiyaç duyabileceği tüm alanlarda var olmak olduğunu belirtti. Dünyada 500 kadar kuruluş ile işbirliği içerisinde olduklarını, 65 ülkede ticari faaliyetler yürüterek büyümeye devam ettiklerini anlatan CHIBRET, aile şirketi olduklarını ve kendi sermayelerini kendi işlerine yatırdıkları için, yeni urun gelistirme ve yeni terapotik alanlara girme konusunda risk almaktan çekinmediklerinden bahsetti. Oftalmologlar ile birlikte olmanın, onları dinlemenin, gerçekten neye ihtiyaçları olduğunu anlamanın önemini ve asıl amaçlarının onlar ile "partnerlik" yapmak olduğunu anlatırken, Thea Laboratuarlarının 40.000'den fazla oftalmologun hizmetinde olduğunu belirtti.

"Türkiye pazarına girmek büyük bir adım, Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz ve heyecanlıyiz" diyen Jean Frederic Chibret, " Her ülkenin ekonomisi, sosyo-kültürel yapısı, kanunu ve regülasyonları birbirinden farklıdır. İnovasyonu, o ülkenin sınırları dışından getiriyor olabiliriz ancak o ülkenin kültürüne de saygı duyuyor ve adapte olmaya çalışıyoruz" diye ekledi.

Thea Pharma Turkiye Genel Muduru Dr.Selin Erenoglu, "Turkiye' deki göz hastalarının yaşam kalitesini artıracak ve mevcut tedavilere değer katacak ürünleri" Turkiye'ye getirmeyi hedeflediklerini soyledi. Thea' nin global misyonu ile paralel olarak amaçlarının "doktorların gunluk pratiğinde çözüm ortağı olmak" olduğunu belirten Erenoğlu, alerjiden kuru göze, göz kapağı hijyeninden goz vitaminlerine, enflamasyondan enfeksiyona kadar çok geniş bir portföy ile Turk tıbbının ve Turk halkının hizmetinde olmaktan gurur duyacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Thea Pharma Türkiye' Uzmanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement